Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jubileumsantologin 2013 Poeter. Se


BYT UT POETER.SE MOT EN MER MÅNGFACETTERAD RÄTTVIS LOGO

Att sijten benämns Poeter.se är inte bara inskränkande
missvisande utan överskuggar det faktum att de flesta
medlemmar inte ägnar sitt ordbrukande åt poesi,utan
har focus på andra litterära områden,vilka även anges
i sijtens underrubriker,där romaner,noveller,prosa,
drama,journalistik,pamfletter,kåserier,visor,sångtexter,
översättningar,aforismer,maximer,sentenser,haikus,
satirer,fabler,sagor,experimentiell ordkonst,bildkonst
trängs om utrymmet,så visst har sijten bredd,för de
som önskar tillgodogöra sig de möjligheter som erbjuds,
därför vore det upplysande för de som stirrat sig blinda
på "poesi.se" att öppna ögonen för att upptäcka andra
genrer i litteraturens gränslösa världar.

*




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 799 gånger
Publicerad 2018-05-26 11:19



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket bra förslag, man blir så distraherad, med så många mjöligheter…
I natt gjorde jag gemensam bön på internet face bok bön för regn komma också till Sverige i rumänsk grupp från hela världen med anledning att där regnar som i inferno, det är bra att annonsera sin önska som jul rim poesi eller i uppdikta i fantasi.

2018-05-26

  Scarlett Miryam VIP
Rimligtvis borde "kontaktannons" också vara en underrubrik men ingen vågar väl erkänna sig tillhöra den; till mina egna texter skulle jag välja "pro ana-propaganda" fast det resulterar väl i avstängning - möjligheterna är oändliga, men inte när du är poeeeeeet tydligen.
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP