Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

 

 

i livets svåra stunder

minns de lyckliga blott

de är som livets under

 även om det är smått

 

ibland är dagen grå

hjärtat känns tungt

men tänk då på

ibland är allt lugnt

 

livet är både ros och ris

av båda man en skäppa får

att leva efter gammal devis

lycklig den som klokhet får 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-19 13:34



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Den som slipper kallas tok
blir ibland alltför klok.

Och lider inte den kloke mer
av
allt
denne erfar...
2018-07-20

  Per Drysén
Livet går upp och ner menmåste alltid levas
2018-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i dagen!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP