Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små ... eller stora ... De är värdefulla

 

 

Allt  ser ut så vanligt tills du berättar om dem!

då blir allt ovanliga, sällsynta och ljuvliga

hellre ville jag se allt genom dina ögon

hellre ville jag höra från din mun!

Ja ...  bredvid dig vill jag ibland

låtsas vara blind

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-26 14:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
du målar den vackra samvaron
det nakna ansiktets syner
ser en knopp öppnas upp ur slutenhet
2018-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP