Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vildvittrorna


vilt sjungande tränger brandröken in
genom öppna fönster
gjorde sig fri från tillvarons

tusende band

lutar ryggen mot solgudens arm
klättrar uppför strandens
torra gräs


drar med händerna upp spåren
efter stormen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 453 gånger
Publicerad 2018-05-26 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP