Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Ärren finns kvar
En påminnelse
Ett annat liv
Utanför fönstret
Trädet står där
Löven faller till backen
Blir som klistrade känslor på gatan
Alla dessa starka nyanser
Hösten ger suddiga återblickar
Bilder som speglar sig i ljuset




Fri vers av Lidde
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-26 14:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så är det
riktigt fin gestaltning

2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde