Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STURSKA STILEN

hon står på stan och halsar hallonsoda

vill leva livet till hundra procent

sorterar post på tomteboda

har slutat lyssna på kent

 

höj ett glas för

den sturska stilen

lyft på hatten

säg några ord

höj ett glas för

den sturska stilen

välkommen ombord

 

 

nu är det slut med

att huka i kulissen

nu får det räcka

nu är det nog

om rosen slokar

död och vissen

så hundra nya

plantera en skog

 

 

ingen tid nu

för katakomber

ingen tid nu

för kompromiss

i en hård tid

som vimlar av bomber

är en pilgrim

segerviss

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2018-05-26 14:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och mycket tänkvärt skaldat!
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP