Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rotar fäster älskar




här är jag

ROTAD

mot jorden



FÄSTAD

till himlen



ibland gör det ont

att sträckas
och tänjas

och formas till KÄRLEKEN

dem emellan






Fri vers av glasa VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-26 16:17



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Igen och igen - Måste jag bokmärka alla dina texter? HAR Du gett ut en diktsamling?

UNDERBART att få läsa sådan lyrik i denna snårskog !
2018-06-23
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP