Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografi

Kolla där är vi
Men du är inte där
Jag ringer dig
På min telefon
Kollar på vårt fotografi
Hur vårt liv skulle sätt ut
Hur skulle livet vara då
Men utan dig känner jag mig svag
Jag är svag




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-26 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus