Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo för mer

Inte ens i mina drömmar vågar jag tro, att jag en dag ska få landa i din famn. Bultarna på mitt hjärtas fästnings port lossar sakta men säkert, däri ekar tomt.
Det är ditt att få, men vem vill ha mig? Blott en drömmare, förlorad och ängslig. Kall och frusen, utan hopp, utan sikte. Hjärtat säger emot, vittnar om mer, men vem är jag ens att försöka? Jag har förlorat lopp efter lopp, aldrig kommit fram. Du är kärleken, gör mig hel. Här är jag, se mig. Vill ha din värme, ditt hjärtas sken. Lys upp mig, varje mörk vrå. Fyll mig snälla, jag bönar och ber. Det är dags nu, jag är redo för mer.




Fri vers (Fri form) av Cross
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-26 17:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag förmodar att denna bön riktas till Skaparen.
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Cross