Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjära nån

 

- Det var billigt väder på ICA idag.
- Väder?...
- Mormor glömde dom i en luftballong i västlig bana.
- Va??
- Jag såg många fina mulliga lår på Centralstation förut.
- Vi har inte varit ute idag kära nån...
- Tjära? När jag var liten så hade vi tjärpapp som tapeter, för det var ju så fattigt och eländigt. Min Far cyklade 5 mil till jobbet, arbetade i sitt anletes svett för 5 riksdaler i veckan i skogen...
- Holger, ska vi ta och lägga oss och vila en liten stund tror du?
- LÄGGA OSS??? Tror du jag är homofil din jävel?!!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-26 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP