Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morotskaka...bagatell

 

 

På spaning blickar

framåt den tid som flytt har

Proust skrivit om

mer nyfiken på allt nytt

som ingen har skrivit om




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-26 19:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite spännande att fundera på...bra...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP