Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsommarvärme i maj?

 

 

Planterad skog och

uttorkade våtmarker

likt en jättelik

mila som sakta pyr finns

rädslan att skogen tar fyr




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-26 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP