Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett par ord från vad ni säkert tycker "Poeternas pessimist"...men låt så vara LER


LJUNG

Om jag dör

när ljungen blommar

då vill jag bli

ett bi

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-26 20:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vacker och tankeväckande text!
2018-05-30

  Fem hjärtan VIP
Åh det vill jag med bli-ett bi..:-) vacker tanke!
2018-05-27

    Anneli A
Att slunga ljunghonung krävs tålamod......och kärlek!
2018-05-27

  Johan Strömstedt
Mer realist än pessimist. Du får dessutom många nya vänner i den blommande ljungen.
Få rader som skänker många funderingar.
2018-05-26

  Quasimodo
En vacker och fin tanke!
2018-05-26

  Feliaxel VIP
Vacker tanke
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP