Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


himmelsk Haiku


Dropp från molntappar
bevattnar törstande själ
Solens strålar skyms


*

tack för i dag

även om jag tänker annorlunda
får jag aldrig tiden åter
inte du heller
även om jag står på händerna
skrattar och ler

när jag tänker på allt du fått gå genom
och jag inget visste
o det är som någon skär ut hjärtat
varje tanke
ur bröstet på mig

spottar ut det
lämnar ett hål

vilket värde har ett liv
när människor behandlas
så grymt?




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 498 gånger
Publicerad 2018-05-26 21:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bedrövligt finns inte ord- det finns många av Trump´s kaliber sorgligt nog.
2020-11-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP