Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH SÅ...

och så samlar man

och så staplar man

år från år

och så lär man sig

inte någonting

av i går

 

LARZ GUSTAFSSON 26/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2018-05-26 21:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, högarna med vinylskivor växer så det knakar...
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP