Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödläge i Svenska Akademien

 

Tänk om Horace är

en hedersknyffel och de

andra rufflare

då blev plötsligt av tio

bara en ledamot kvar

 

tänker på ”Tio

små (censur)” av Agatha

Christie härnäst står

måhända herr Engdahl den

oantastlige på tur

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-26 21:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
såg inget pris delas ut nästa år också tydligen ordentlig börskrasch
2018-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Och det får man hoppas:)
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP