Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03:55 27/5 - 18

Orden kommer inte längre lätt
ingenting känns någonsin rätt
långsamt fort brinner själen inne
kastar mig in i väggar jag inte ens visste funnits

alltid lilla djävul på axeln

Jag sökte mening i undergången
suktar leendet som på avtändning
kastar alla lögner jag lever för i obalans
För ens den gnutta chans, till en vårdslös dans
I din hand, dit jag alltid vill anlända

Alltid du ängel på andra sidan

Sådan känsla, som alltid gror, vart den än tar
i leendet ser jag svar
Du
i begären sjunker solen ner i havet
Kapsejsat




Fri vers av Imperial
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-27 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial