Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu - som vi längtade


som vi längtade
solen och värmen, men nu
sitter i skuggan




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-27 08:29



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja skuggan är skön och vattnet i sjön
2018-06-01

  morgonstjärna VIP
ojo det är kyligt igen
21 grader men härom dan 17
fönstren är stängda



2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP