Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egenskapad bild...glaspärlor fastlimmade en efter en :)


RÖSTEN

 

alla du fångar i trängsel
bakom fängsel du sjunger
för dig själv ömsom mild eller vild
en sorgsen melodi
den ömhet som
din skönhet väckt

den värmer vi oss i


Älskade stjärnfågelsblomma
skör som tistelfjunets andetag
varför rör du dina vingar
i så häftiga vingeslag
du berör mitt jag

Det gör ont i själen
att dö en gåva
somna nära källan
se bron över vattnet
se natten födas
till dagen




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-27 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP