Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ett urverk

 

 

min tid ur livet

mitt liv ur tiden

liv utan tvivel, i tvivlets liv

brusten urtavla

ändå

på talefot med Gud

kan väntan, längtan, saknad indikera tid

kan stjärnhimlen identifiera avstånd i tid

kan extasens upplevelse beskrivas i tid

kan det trista grå målas till tid

kan älskandes ögonmöte brinna till tid

frågor ur oro

samtidigt samtal

tystlåten tillit trots allt

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-27 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg