Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många dikter i en, 2 i en, börjar med en karusell!

Om du kunde äga en karusell...
Vilken karusell skulle du äga?

Om du kunde låna någon annans hjärna?
Vems hjärna skulle du använda?

Någon människa skulle få en transplanterad hjärna, men det var väldigt "risky"
Det skulle hjälpa någon med besvär, såsom....
(Min hjärna vill inte vara med, i allafall inte minnas vad det handlade om)
'Det skulle hjälpa honom, till ett bättre liv, enligt Vem?
Men det trodde han!
Det hade gjorts djurförsök, men apan som det hade gjorts på, överlevde bara i fem dagar! Och fastän medierna "Goes Viral", så har det varit ganska tyst apropå detta, sedan nyheten spreds, om den första i framtiden transplanterade hjärnan som blivit av! Vad hände?

Och vad är Risky i en människas ögon, för att i en annans människas ögon vara normalt? Vilken risk är människan/individen beredd att ta , för att uppnå...?




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-27 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim