Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och även ett Alfabet angående kaffe!


Jag behöver inte två koppar kaffe , för att...

Jag behöver inte två koppar kaffe för att;
-Därför!
-Bu, Boring!

För att en kopp kaffe lockade mig till toan, den har ju trots allt en laxerande verkan!
-Vilken Verkan den har på mig? Säger inte det allt?
Allt och lite till!

Om jag istället skulle sätta upp, ett Kaffealfabet, En standarditet , (För mig)
A- Använder! B- Brottas med Suget! C-Choklad och kaffe går ihop, kanske, att om du inte använder socker, utan istället Två koppar Kaffe, istället för En, Chocken är nära, Chocken som din kropp får, av Två koppar Kaffe! D- Diet, som i Kaffediet, E- Ego, är lika med E GO, som är som är Go! F- Funktionell. G- Groggy, aldrig! H- Hätsk RASTLÖS. I- Intetsägande eller Intressant! J- Joker, samband med föregående bokstav! K- Klassiker, (Jag gör det av tradition) L- Lat, Lustig, Lat som i lugnet när du dricker kaffet, Lustig, för alla ide`er du får när du har druckit (Druckit upp?, Lite olika) M-Magisk, som i alla mönster som uppstår innan du sätter läpparna till koppen, eller Häller i mjölken och rör om! N- Nonchalant kopp(Jag har bråttom!) O- Otaliga Varianter! P- Plåga, Pärs, Perfekt! Q- Quality på Engelska. R-Rostade bönor. S- Slut ( Tyvärr), eller Sumpen! T- Trevligt. U- Underbart. V-VUXET. W- Till och med Kaffe på WILLYS! X- Ja, X-Kvalitet, X-kaffesort! X-(Vem dricker du det med?) Y- Även Y-kromosomer dricker Kaffe! Z- Drick inte kaffe innan du Zover (Gäller vissa som blir pigga av att) ! Å-Årtal (Bäst-före-Datum) Ä- Ät någonting till, Vet ja! Ö- Kaffedrickandet är ÖVER!




Bunden vers av Mim
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-27 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim