Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykisk våldtäkt

Det finns något som är lika avskyvärt som sexuell våldtäkt;

och det är psykisk våldtäkt

som utövas i arbetslivet

av både manliga och kvinnliga kontrahenter

De sticker hela handen in i varje springa

av den anställdes liv för att förminska och förnedra

Det behöver inte vara så att den anställde misskött sig;

utan han kan vara sedd som en konkurrent

till chefen eller någon av hans lakejer

som också vill glänsa och fruktar för konkurrens

För ett sådant brott räcker inte 2 år fängelse

som nu verkar vara aktuellt i ett fall av sexuell våldtäkt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-27 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP