Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din magiska trädgård



solen brinner, andas
genom de dallrande löven
lyssnar du noga ser du världar öppnas
förnimmer andetagen
i din inre trädgård
skönheten du bär under ytan
hon talar till din själ brinner där
skönheten i din trädgård
dansar på en solstrimma
skälver i solen
själens innersta väsen

hon dansar med höstens löv
och vårens gröna
är ett hjärta i lågor en själ i hänryckning
hon är inte mun som törstar
eller en tom hand som sträcks ut
till allt på vår jord

lyssna och hör
musiken inom dig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-27 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP