Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

du vet ingenting
gör ingenting
säger ingenting
om någonting

du läser inte
tänker inte
skriver ingenting
analfabetismen vinner åter mark i vår värld

den självvalda okunskapen
skrämmer mig
du är begåvad på mycket
och kunde göra nästan vad som helst

vad väljer du
att göra
av de gåvor du fått?

att ingenting veta
ingenting göra
ingenting säga
om någonting

att inte läsa
inte tänka
inte skriva
inte bry dig om någonting




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-27 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP