Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäggiga gubbar

skäggiga gubbar
coola snubbar
går på klubbar
och de rubbar

dina cirklar
och du vacklar
när de micklar
med dina nycklar

hem till sängen
det är poängen
av med kalsongerna
med Gällivare-hängen

det var dåligt
ihåligt
undermåligt
ömtåligt

samtalsämne
tvisteämne
ett sprängämne
men ett glädjeämne

– för dessa –

skäggiga gubbar
coola snubbar
som går på klubbar
och de rubbar

dina cirklar
och du vacklar
när de micklar
med dina nycklar...

( fade out)




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-27 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP