Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykisk uthållighet

Klockan började att närma sig tolv
jag låg ihop sjunken på kökets golv.
Paniken och oron var stor i min kropp
jag tillät ändå min hjärna få lite hopp.

Du trodde nog att det var en god nyhet
men att du ringde gjorde att jag med min glädje gick bet.
Livet är inte alltid på en pinne
Och jag är hellre kvar här inne.

Du överöste mig alltid med psykiska slag
du skrattade åt att få se mig svag.
Nu har jag blivit ganska stark
och en dag ska du få tillbaka en spark.




Bunden vers (Rim) av Thestream
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-27 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream