Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han som inte gav sig

jag tror inte på löften längre
jag tror inte på något alls förrän det finns så mycket bevis
att motargument är ett påhittat begrepp i kontext till vad som faktiskt är

upprepade gånger lämnade jag dig
vårt icke-etablerade Vi eller bara dig för stunden
för att observera dig
likt en råtta i ett laboratorium

innerliga, innerliga hopp
vad gjorde du med min kyla
när du återfann dig startklar på platsen där jag lämnat dig
gång på gång på gång




Fri vers av emalv
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emalv