Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögner

klädd i hunger
framför spegeln
saxar klipper
under huden
blev bedragen
drar in magen
när jag köper
dina lögner




Bunden vers (Rim) av Systertusen
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-28 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen