Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mor är nu 98 år


Min mor

Min mor
är yngre än hon tror
hon bor
i sin egen hydda
för att skydda
den i henne
som är liten
men av ålder sliten
och av de roller
och krav
livet gav
som ett åtdraget bälte
med blankpolerat spänne
men inuti är hon stor
och mycket yngre
än hon tror
en dag hon bestämde
nu blir bördan bara tyngre
nu tar jag bältet av
nu är jag den jag är
hon bekände
och livet är ett hav
som bär




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 06:15



Bookmark and Share


  Kim VIP
Älskar slutet: Livet är ett hav som bär. Så tryggt och vackert!
2018-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Inkännande och ömsint målar dina ord porträtt av din mor.
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren