Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att plagiera andras texter är strängeligen förbjudet.


Plagiat

 

 

när fantasin den tryter

du bara byter

till annans titel

till ditt kapitel

 

är du riktigt fräck

låna en smäck

och kopiera rader

gör dina bravader

 

se där! det blir succe'

du är inte blase'

att vara poet är lätt

bara gör allting rätt

 

kamouflera alltihop bara

läs sen för din skara

ingen kommer höra

du lyssnat i annans öra

 

orden tillhör oss alla

ingen vill väl skvallra

på en ansedd poet

nej, bättre man vet

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-28 09:40



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Instämmer...det är dålig stil!
2018-05-29

  Solstrale VIP
Ja detta är av vikt förmedlad i en dikt! Bra!
2018-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt! Och inget att rekommendera.
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP