Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FICKLE, som man säger i det Förenade Kungadömet.


OMBYTLIGHET

i dag tycks ingen vilja veta av mig

men orsaken till det är obekant

ibland är jag en lirare man flyr från

ibland är jag otroligt intressant

 

LARZ GUSTAFSSON 28/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-05-28 09:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Telefonen kan va tyst i flera timmar sen ringer alla samtidigt helt plötsligt, känns igen va?
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP