Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restprodukt

Jag kan inte veta
vem jag är
är jag den jag tror
att jag är
eller är jag en annan
sorts människa

Alla tankar och känslor
som rinner ut ur mig
ett okänt vetande
en restprodukt
golvet väggarna och taket
ljuset utanför
det obarmhärtigt sanna

Hur ont det än gör
tar jag ändå
ett steg närmare
vi inbillar oss
att vi vet vad vi gör
vi borde vandra
med stjärnorna




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-28 10:09



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Älskar dina texter! Känner så väl igen mig i innehållet. Tycker mycket om "vi borde vandra/med stjärnorna" (men det som står innan behövs också för att den raden ska få sin betydelse). Tack!
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP