Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En frihetskämpe är fängslad

En frihetskämpe är fängslad
orsaken är att han är obekväm
han vågar ifrågasätta högt
saker som etablissemanget
klappar medhårs och låter fortgå
denna man är enormt modig
det skulle finnas många fler
som bär detta på sitt hjätas tavla
han skulle få en medalj
för att han orkat stå upp
för sanningens klara budskap
men som vinden blåser
så hindras frihetens framfart
man drar ihop dess snöre och gör allt
för att förminska den rejält
detta är en bekräftelse på det
att våga stå rak och säga ting
som går emot agendans budskap
och utveckling som är oroande
är absolut inte välkommet!
kampen fortsätter för friheten
diktatur-regler håller på att
stagda sig lite överallt och kväva
instänghetens luft blir mer och
mer påtaglig och också hårdare
men ju mer de fångar fängslar folk
ju mer ökar motståndet emot!
det sägs att falller en står tusen åter
men denna man är inte fallen
bara fängslad för att han vågar
stå upp för sanningen och visa
diktaturen att den inte är omtyckt
så fängslar man så kallade obekväma
så står tusen åter och fightar vidare
friheten vässar sitt svärd ännu mer
striden emot diktaturens ondska
fortsätter utan att förtröttas!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 10:53



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
En anmärkningsvärd fängelsedom på 13 månader utdömd inom 1 dygn (!) efter gripandet och fastställd av en jourdomstol i England.
Den brottsliga handlingen var att en medborgarjournalist utanför domstolsbyggnaden bevakade en omfattande groomingrättegång.
Domstolen belade media med förbud att beskriva händelsen.
Svensk regimmedia tiger som förväntat.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP