Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmandet Här, inte När, Om Fjällen!

Hur ser det ut i fjällen?
Har aldrig varit i Fjällen!

Googlar och finner på Wikipedia Att; "Ett fjäll är ett berg, eller ett mer flackt landskap , vars högsta punkt når över Skogsgränsen"!

Vindelfjällen! Magiska Sarek! Eller Klassiska Jämtlandstriangeln!

Drömmer mig bort!




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-28 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim