Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fastna i detaljseendet och filosofera!


Människans Fjäll!

Är motsvarigheten till Fiskens Fjäll...
Människans hud?
Eller är det Gåshuden som räknas mer estetiskt såsom Fjäll?
Eller om jag filosoferar till Fjällen hos människans yttersta gräns...
Är det hårstråna hos oss människor?
För att de skimrar?
Är många?
Fyller en funktion?

Människan har flera lager, Hon är Flera lager....
Men inte jämfört med...
Jag skriver bara om en liten detalj(Fjällen)
För att jag inte förstår, om människan ens har en motsvarighet på sin kropp, motsvarande fjällen.
Jag fastnar i detaljseendet, och Filosoferar!




Bunden vers av Mim
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-28 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim