Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är skönast när natten kommer

Sekunderna darrar och skälver
som atomer i tidens lag
Ur en konstgjord galax stiger nerver
och tangerar sitt överjag

Det är fridfullt när skuggorna rör sig
abstraktionen blir mindre konkret
Det är skönast när natten kommer
med mörker och medvetslöshet




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-28 10:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkligen bra
2019-09-09

  Schizooliza
Fygarao va du är genial!! Verkligen verkligen!! Skriv mer!! Du är stor och inte konstgjord men rymmer en helt egen galaktisk konst som du gör brilljant! Wo wo!!
2018-06-04

  Schizooliza
Fygarao va du är genial!! Verkligen verkligen!! Skriv mer!! Du är stor och inte konstgjord men rymmer en helt egen galaktisk konst som du gör brilljant! Wo wo!!
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant