Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monokroma Viskningar

 

 

Att slitas Sönder Inifrån

Och Förtätas

Till En Säregen Singularitets

Händelsehorisont

Neonfärgade Myrkrypningar

Under Huden

Monokroma Viskningar

 

Isande Köld; Som Ett Spjut

Av Fruset Kväve

Genom Kroppen; En Tomhet

Fylld Av

Lika Delar Smärta

Och Nåd

Utanför Tid Och Rum

 

 

 




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-28 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow