Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lady Zephyros

Now you acting like my mother lady Zephyros
I know its Friday
but just give me my god damn candy




Övriga genrer av Kaptenlöjtnant
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 11:31



Bookmark and Share


  Schizooliza
Haha va är väl en fläktandes ljuv vårvind mot en hel snickers en fredagskväll med oblivet mys:))
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant