Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äktenskap 1



Prydnad

Dina ögon
sjunger,
och min rädsla
för att överges,
för att översvämmas
upplöst
som vatten i vatten,
och klockans svarta visare
roterar
kring evigheten.




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-28 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP