Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


borde ha vant mig vid det här laget hur infernaliskt elak makten är


tack


du är underbar
fantastisk
bry dig inte dumheter
pappersord tjuvnyp
du är värdefull
är handen i stunden
du väljer alltid de rätta orden
tänder mitt ljus varje gång
det flämtar
du fyller mig med glädje
saknar dig varje dag
och regnblommans tårar
fyller då min själ

Det blåser ömhet över fältet
känner kärlekens värme inombords
tack för att du är den du är

vi är samma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-28 11:53



Bookmark and Share


  Lidde
Vackert skrivit
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP