Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kunde ha sett

du kunde ha sett
ljuset i mina ögon
elden i mitt hjärta

du kunde ha sett
allt det vi kunde ha varit
allt vi kunde ha gjort

du kunde ha sett
allt det vackra
vi kunde ha haft

du kunde ha sett dig och mig
tillsammans, som ett
men du såg bara dig själv




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-28 11:59



Bookmark and Share


  fröken ingenting
Tack så hjärtligt för den här texten, den behövde jag. Mina egna ord kunde inte beskriva mina känslor inombords lika bra som den här texten kunde.
2018-05-29

    ej medlem längre
Blir djupt berörd av dessa ord. Igenkänningen är stor. Att ha blivit förbisedd under för lång tid, finner jag mig själv i ett läge där jag ser förbi.
2018-05-29

  Larz Gustafsson VIP
En narcissist ser sin egen spegelbild i kontrahentens ögon.
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP