Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En limerick

en medelålders man från Kristinestad
dristade sig att slå vad
att sent någon natt
iförd endast en hatt
han mitt i staden skulle ta sig ett nakenbad




Bunden vers (Limerick) av Tomas Karlsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-28 12:13



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fotbolls-vm 1994, efter bronsmatchen Sverige - Rumänien...ähum he he
2018-05-28

  Språk, hjärna!
Hur gick det?
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP