Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta upp, lämna, överge


Att tyst och obemärkt, utan förvarning, överge sitt gamla jag.

Att vända de förflutna ryggen.

Klippa banden

Droppa det som tidigare var så viktigt.

Att liksom omvandla sig själv.

Byta mönster.

Påbörja nya vägar

Stänga dörren till det gamla.

Och resa sig som fågeln Fenix ur askan och komma ut som en bättre version av sig själv.

Kanske

Kanske inte.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP