Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAGET BORTOM ALLT

 

jag är likt en bandspelare 

mina sinnen spelar in dig

sinnena lagrar minnena

för dig spelar jag upp mig

 

fragmentet nu sporadiskt 

ditt singlande med orden

du väcker upp mig genom

spår du gjuter in i kroppen

 

allt vad jag ser och hör bortom allt är

sådant du i dig aldrig lägger märke till

du sjunger utan att du alls vet om det

nynnar dramaturgiskt liksom speglar

 

lyssnar in dig - omedvetna sekvenser

inaktivt lägger jag dig på minnet mitt

interaktivt ordens formler skulpterar 

skenet av en stod i åminnelsens skugga

 

tonföljdernas assonans briljerar fritt

klangernas ackompanjemang hörs

harmoniskt ljuder klaviaturers rum 

vibrerar inom dina sjudande sinnen 

 

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-28 14:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
balansandning
2018-05-29

  Poeten Salvador VIP
Jaget består av ett du utanför och ett själv inuti. Du försöker sunt nog balansera dem
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP