Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se

det är inte bra att se saker
sådana som de verkligen är

det är som att titta in i solen
det kan ge permanenta skador

men det är jobbigt
att gå med solglasögon och skygglappar

och vår värld skulle behöva
fler som ser saker, rakt på utan filter




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-28 15:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag stirrade på solen så här års vid tolvtiden 1994. 17 juli 1994 började jag att höra röster.
2018-05-29

  Bodingen VIP
Jäpp, klockrent!
2018-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt!
Bravo!
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP