Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tackar härmed på förhand här och ej i mail att Du läst, blir glad och tacksam för värmande applåder, gensvarande i kommentarer och hedrande bokmärkning. Hjärta och allt gott till Dig. LoveShine


NÄR VÄRLDEN GUNGAR

NÄR VÄRLDEN GUNGAR

NÄR VÄRLDEN GUNGAR

    NÄR VÄRLDEN GUNGAR

NÄR VÄRLDEN GUNGAR

jag är given av blommorna
uppfunnen av stjärnorna
nu god fot på jord
leker och ser i vatten
nynnar goda ord i mörkret
omges av viskningar från
allas rullande nun

jag tvager, trollar och tror
trygg vill jag leva,
trygg i vara, och den glans
jag sprider vida kring

Tillit att barnatrons tummade nyckel
passar i egna hjärtats port
till den i kristall och kattguld
granater och markasiter ornamenterade

Dörren in

som leder ut
portalen - bortom alla tvivel
som är den tunna, tunna hinnan
som förseglat den vackra yttre världen
att få omfamnas i ett stort
otänkande
Allomfattande ljus, så starkt så universums
svarta hål kippar efter andan

I det andetaget finns en gunga
däri sitter en liten flicka
Och fnittrar förtjust
... och tänk ...
jag tror det är jag ...

No end

 

 

 

© DominiQue NVC Costa
Ord ande hjärtflöde & Vedic Art
28 maj Renverkets år 2018 eft.Kr

...OCH...




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-28 16:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack snälla Marita, Fulbergarn och Lars, först för att ni läste och framför allt för er närvaro och era kloka som uppmuntrande återkoppling - även om jag fördrar engelskans "feedback" för det föder med inspiration att ni skriver..

Allt gott till er
D.
2018-06-20

  Lars Hedlin
Fulländat i evigheten!
2018-06-11

  Fulbergarn
Sista versen blir så fin,
2018-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här

ex
"Tillit att barnatrons tummade nyckel
passar i egna hjärtats port"
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen