Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade klokuggla :) eget foto


MÖNSTRET



då tårar faller
över den törstande jorden
spirar grodden
spränger asfaltens yta
öknen blommar åter
att känna livslust
att känna lycka
att få hoppet åter
av livgivande ord
blir droppar som pärlor i törstande jord
vi står där bland vildgräsets blommor
plockar ett blomsterfång
klättrar upp i högsta trädet
och ser ut över solrosdalen

med tusen huvuden av solstrålar
till livets ära!


Kärleksulla kramar <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-28 18:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Soliga tankar de värmer
2022-10-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP