Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maj 2016


Baby, lilla vän


Trodde du du kunde rädda mig?
Baby, lilla vän
Lilla hjärtat vad väntade du på
Att det skulle bli bättre sen?
Du såg mina demoner
Men gjorde aldrig nåt
Du var för upptagen med
Att definiera ordet vän
Flickvän, fuckvän, kulbo eller fru
Hade du sett genom mörkret hade du vetat
Att för mig var det ändå bara du




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts