Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


solhälsningar


solen lyfter på sin tyllgardin
vinkar och strålar mot oss
visar sin soligaste min
håller fram sitt brinnande bloss
solhjärtan förbli starka och rena
dagen lyser starkare oss
då alla vi oss förena
skapar mål och mening
sanna mina ord
mycket handlar om
tid och prioritering
vad som känns riktigt
eller viktigt
då brinner glädjen
som solglöden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-28 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP